Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan gestaltlabilmekle beraberinde daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asliye sebebi dünya kaybına özlük vermemesi ve daha azca maliyetle fiilin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, ölümlü boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın kapısı son kerte eleştiri bir öneme sahiptir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve Yangın Çıkış Kapısı yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için bilgelik dercetmek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Biriyi firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page